Ситуацията с протестите на енергетиците се влошава. Внасяме писмо до Росен

...
Ситуацията с протестите на енергетиците се влошава. Внасяме писмо до Росен
Коментари Харесай

Нинова поиска извънредно заседание на НС: Ситуацията с протестите на енергетиците се влошава!

Ситуацията с митингите на енергетиците се утежнява. Внасяме писмо до Росен Желязков за изключително съвещание на Народното събрание.


Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

 

Настояваме Народното събрание да анулира решението си за 1 месец за изпращане на проектите и да се приказва през този един месец със синдикати и служащи, добави тя.

 

" Предприемаме съответни стъпки. Борисов в характерен жанр, правейки се на умряла лисица, подлага на критика, само че казусът стартира от неговото ръководство и той държи ключът към решението. С Гласовете на ГЕРБ минават всички решения на ПП-ДБ. Сега договарят отново по манастири кой какъв брой пари да вземе. А Борисов единствено хвърля съчки в огъня. Решението е институционално, транспарантно, в случай че ГЕРБ поддържат добре, в случай че не - лъсва цялата истина ", сподели Корнелия Нинова.

 

„ Изходът е институционален, незадкулисен транспарантен и пред всички български жители – привикване на Народното събрание, където да се разиска предлагането на „ Българска социалистическа партия за България ”, което и съответствува с настояванията на протестиращите. Да се види кой кой е посредством гласоподаване. Ако ГЕРБ поддържат – значи в действителност са загрижени. Ако не поддържат – то лъсва цялата истина: че и повода за митингите е у тях, и не желаят да намерят решението ”.

Нинова разяснява и законопроекта за службите:  " Не сме търсени от ПП-ДБ за поддръжка, не ни е показано. Борисов не ме изненадва, той с президента Радев се схванаха да не му се пипат службите. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР